top of page

DE LWBP VISIE OP
VITALITEIT – TRAINING –
COACHING EN LEIDERSCHAP

Let’s Work, Be Proud, ontwikkelt trots makende programma’s voor (jong) werkend Nederland op het gebied van Vitaliteit, Training, Coaching & Leiderschap. Programma’s op maat die stuk voor stuk zorgen dat medewerkers zelf actie ondernemen richting een vitalere levensstijl en een goede positieve mindset. Dit doen we door coaching en training van juist die medewerkers die dat echt nodig hebben. Daar zit uw grootste winst en onze grootste voldoening.

 

Door het hybride werken zien wij een internationale trend ontstaan. Het kantoor wordt meer en meer als ontmoetingsplek gebruikt om het thuiswerken in balans te brengen.

 

Echter, door bijvoorbeeld, de constante doorloop van talent in veel organisaties zijn er collega’s die elkaar eigenlijk niet echt kennen, dit is een probleem. Afscheid nemen, een lustrum vieren, een team in het zonnetje zetten, een hardloopwedstrijd organiseren, het is allemaal lange tijd niet gedaan of met een half team. Dit zal zo blijven, want de thuisdagen en kantoordagen lopen door elkaar heen anno 2022. Het resultaat is dat de automatische verbinding binnen de organisatie steeds slechter wordt.

 

Het thuiswerken heeft naast de vrijheid ook veel extra onzichtbare druk opgeleverd welke vaak lastig te delen is. De werkdruk loopt helaas nog steeds op overal in Nederland.

 

De oplossing wat ons betreft; Korte doeltreffende groepstrainingen waarin de vitaliteit & verbinding tussen collega’s wordt versterkt. Excellente, of hoog functionerende teams, kennen elkaar goed en weten zwaktes en sterktes van elkaar. Al onze programma’s richten zich daarom altijd op het individu en het teamproces.

Download het complete
programma van:

De LWBP visie op
Vitaliteit | Training |
Coaching en Leiderschap

istockphoto-586161220-612x612.jpg

Download the
complete program of

The LWBP approach
to Vitality  |  Training  |
Coaching and Leadership

images.png
Middel 1_edited.png
bottom of page